Rekrutering

rekrutering

Het 7de is altijd op zoek naar koene mannen en vrouwen om zijn rangen te vervoegen. Vind je van jezelf dat je ideaal bij onze vereniging past, meld je dan nu aan!

Op dit ogenblik zijn we op zoek naar mensen die een van de twee volgende rollen op zich willen nemen:

10402684_910102479050541_3455665043512277786_n

1. Fusilier

Niets is zo indrukwekkend voor een Fransoos dan een grote lijn Belgische soldaten op zich te zien afkomen. Als fusilier van het 7de sta je hier dan ook middenin en kan je alle actie vanop de eerste rij meemaken. Vanaf het ogenblik dat je erbij komt, krijg je onmiddellijk de nodige verenigingsuitrusting in bruikleen om samen met ons aan Napoleontische dril te doen. Mocht je er volledig voor willen gaan, dan begeleiden wij je vanaf het begin tot het ogenblik waarop je een volledig geoefende en geklede fusilier bent.

Elke soldaat begint trouwens onderaan de ladder. Maar als je de nodige ambitie, inzet en wilskracht voor de dag kan leggen, mag je ooit in de toekomst misschien wel het bevel voeren over de troepen van het 7de!

Meld je nu aan!

waterloo

2. Kampvolg(st)er

Een militaire eenheid uitbeelden is 1 ding, maar de boel draaiende houden is niet altijd evident. Gelukkig krijgen we daarin ondersteuning van onze burgers. Vrouwen, mannen en kinderen die de eenheid volgen en de stevige ruggengraat vormen die het leger nodig heeft.

Het 7de is altijd op zoek naar mensen die burgers willen uitbeelden in een militair milieu. Voel je aangetrokken tot de periode, maar voel je je meer geroepen tot het leven van burger in plaats van soldaat? Dan is deze rol perfect voor jou!

Meld je nu aan!